Barbret lake

Vier jaar is Barbret nu in het bezit van Chris en Kate (Engelstalig) en ze hebben hier echt een enorm aantrekkelijke plek van gemaakt voor uw vakantie met voor een ieder werkelijk voldoende te doen. Kijk hier eens goed naar, het is uniek wat er hier geboden wordt, of u nu als echtpaar gaat of met uw gezin. Hier vakantie vieren is echt een feestje met o.a. een zwembad, speeltuintje, tourcaravan ingericht als speelparadijs voor de kinderen. BBQ plek, en een plek waar een vuurtje gestookt mag worden. Een tipi tent, een heerlijke accommodatie direct aan het water en een zitje net boven het water.

 

 

Previous
Next

Dit is werkelijk een uniek plekje, een klein intiem water met enorm grote vis, en werkelijk van alles te doen voor een ieder.

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Pfff, wat moet ik hier nou over vertellen, u huurt dit altijd exclusief af en heeft de keuze om te slapen in de gezellige blokhut (4 personen), de tipetent (2 personen) of  de tourcaravan (2 personen). U boekt dit water altijd voor maximaal 6 personen, indien u met meer wilt komt er een toeslag boven op.

Aan het water staat de blokhut, met 2 slaapkamers en geschikt voor 4 personen, lekker knus en mooi overzicht over het meer, keukentje, badkamer en zitgelegenheid met verwarming een airco en televisie.

Aan de achterkant van de blokhut is nog een grotere badkamer en toilet voor die gezinsleden die in de tipi slapen, meer ruimte nodig hebben of bij het zwembad verblijven.

U kunt slapen (2 personen) in de romantische tipi tent, maar er is ook nog een tourcaravan met twee slaapplaatsen. Hiernaast is een houten schuurtje met kookgelegenheid en een eetbar en buiten is nog een zitje.

Daarnaast is er teveel om te beschrijven, zwembad, bbq ruimte waar ook een lekker haardvuurtje gestookt kan en mag worden. Een speeltuintje met een tourcaravan ingericht voor de kinderen waar ze kunnen hangen, spelletjes kunnen doen en knutselen.

Als laatste is er een heerlijk plek aan het water waar je heerlijk overdekt boven het water kan zitten.

 

Previous
Next

Prijzen

U huurt dit water exclusief af, U bent hier alleen met Uw gezelschap. Op aanvraag is het mogelijk losse stekken te huren. Zonder accommodatie huren is ook mogelijk. 

  • €1500,- per week
  • 6 personen (maximaal 2 vissers).
  • Binnen 3 weken verwachten wij een aanbetaling van 50%.
  • 6 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in Barbret?

close

Vanaf 30 Juni vervallen alle coronamaatregelen in Frankrijk. Nu is het moment om uw visvakantie te boeken.

Vanaf 30 Juni, vrij reizen, geen avondklok, geen test of bewijs van vaccinatie nodig! Horeca open zonder beperkingen.

Vanaf 9 Juni kunt u zonder pcr test naar Frankrijk reizen, nog wel een avondklok tussen 21.00 en 6.00 uur, horeca is open met een maximum van 6 personen per tafel (zowel binnen als buiten)

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief