Albas La Masion

Nu ook beschikbaar in Albas La Masion. Het hoofdverblijf op dit mooie terrein en voorzien van alle nodige luxe en geschikt voor acht personen. Het domein ligt ongeveer 20 km ten westen van de mooie plaats Cahors. U kunt uw vakantie houden rechtstreeks aan de oevers van de mooie rivier de Lot te midden van de wijnvelden en op loopafstand van het dorpje Albas.

Frank & Esther ontvangen u graagin deze ruige streek vol met bezienswaardigheden en een rivier vol met vis.

 
Previous
Next

De lot enorm geliefd bij de Nederlandse karpervissers, maar er is zoveel meer te vangen op deze mooie rivier.

Naast de Karper, Meerval, Barbeel, Kopvoorn is er hier ook enorm goed te vissen op snoek en snoekbaars.

– Rene, Fransekarpers.nl

vssen aan de lot

Informatie

Accommodatie

Een volledig ingericht authentiek Frans huis met diverse elementen die zorgen voor een typische franse sfeer.

De gite heeft (gratis) Wifi en is geschikt voor 8 personen en is voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals een wasmachine, vaatwasser en groot fornuis met oven.

In de koudere maanden is het heerlijk vertoeven aan de grote openhaard na een heerlijke visdag. Ook de keuken en de ouderslaapkamer heeft een open haard.

De badkamer heeftnaast een toilet een mooi bad twee wasbakken en een douche.

Wakker worden en op het terras een kop koffie drinken met uitzicht over de tuin en zwembad is een mooi begin van de dag.

U deelt het zwembad met de gasten van de gite. Eventueel kunt u met een groter gezelschap beide accommodaties afhuren (de tussen deur kan dan open).

Op het trerrein is de gamesroom met tafeltennis en Dartbord.

Natuurlijk zijn op deze luxe accommodatie de bedden opgemaakt!

 

Previous
Next

Prijzen

  • Prijs per week 795 Euro (April)
  • Prijs per week 895 Euro (Mei)
  • Prijs per week 995 Euro (Juni)
  • Prijs per week 1295 Euro (Juli & Augustus)
  • Prijs per week 995 Euro (September)
  • Prijs per week 895 (Euro Oktober)
  • November en December op aanvraag en voor de winterperiode hanteren we speciale tarieven, informeer hier gerust naar.
Bij twee aaneengesloten weken 5% korting op de verhuurprijs.
Bij drie aaneengesloten weken 10% korting op de verhuurprijs.

Schoonmaakkosten (verplicht 75 Euro)

Speciale prijs als u beide accommodaties huurt.

Borg 250 Euro

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Op de fishfinder heeft Frank gezien dat op 10 meter uit de kant de oude vaargeul ligt, dit heeft hij een aantal keren kunnen zien op de fishfinder dat er hier drie keer zoveel veel vis zwemt als op de ondiepere stukken. Aan de overkant van de rivier ligt nog een mooi plateau hier komt ook vaak de nodige vis uit. U kunt het zelf onderzoeken als u hier bent, de roeiboot (3,5 meter) met fishfinder mag u gebruiken als u hier boekt.

 Aas van Lot-baits:

Het aas van Lot-baits is hier verkrijgbaar.

Dit is in Nederland geproduceerd aas wat we voor een eerlijke prijs aanbieden.

Het aas is verkrijgbaar in 5 kilo zakken en kost vanaf 30 Euro per zak. (we streven ernaar om altijd twee soorten op voorraad te hebben liggen).

Ook is het mogelijk om partikels te verkrijgen. Echter doordat alles vers uit Nederland komt dient u uw aas wel tijdig te bestellen.

Als je in Frankrijk wilt vissen, zijn er een aantal regels waaraan je je moet houden. Het is verplicht om in het bezit te zijn van een visvergunning. Zonder een vergunning kan je visavontuur nog niet beginnen. Ook moet je in het bezit zijn van een gestempelde zegel (timbre oblitéré) die overeenkomt met de tarieven van viskwekerijen. Beide documenten zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s, de sportwinkels en tabacs. De documenten worden direct meegegeven. Bij een overtreding moet je altijd je geldige vergunning kunnen tonen. De prijzen van de vergunning verschillen per departement en hangen ook af van het type vissen dat je uitvoert. Een dagtarief ligt gemiddeld rond de 10 euro en een vergunning voor het hele jaar ligt gemiddeld rond de 60 euro. Voor jongeren onder de 16 jaar kost een vergunning rond de 30 euro. Ook kun je een speciale vakantievergunning kopen (geldig van juni tot eind september). De prijs hiervan ligt gemiddeld ook rond de 30 euro.

Interesse in Albas Masion?

close

Om met onze klanten in contact te kunnen blijven in covid tijd zullen we zo af en toe een nieuwsbrief doen uitgaan. Schrijft U zich er voor in?