Bois-de-Printemps – Spring Wood

Bois-de-Printemps – Spring Wood

U bent van harte welkom bij de Engelse eigenaren Dave en Doreen die het afgelopen jaar hun ziel en zaligheid in dit project hebben gestoken om vanaf April 2021 u te kunnen verwelkomen in dit mooie stukje Frankrijk.

Het bestand is nu nog een groot vraagteken omdat het meer al 15 jaar niet bevist is. Voor die tijd werd het gebruikt door een kweker die hiervandaan zijn vis verkocht.

 

Previous
Next

Werkelijk een enorm mooi water van 2.4 Ha alleen voor uw gezelschap!

– Rene, Fransekarpers.nl

Informatie

Accommodatie

Op het moment van Schrijven zit het eerste (corona) jaar er op voor Bois de Printemps.

Zelf heb ik hier ruim 2 weken mogen vissen, een week in Juni tijdens de paai (wat heb ik hier een grote vissen zien paaien, ik durf er niet eens gewichten aan te hangen, maar dat hier een paar echte knijters tussen zwemmen dat durf ik wel te schrijven hier).

De andere week dat ik hier in 2021 heb gevist was in oktober. Beide weken niet goed gevangen, het is nog moeilijk, de vissen die ik ving die scheten volop de boilies uit, maar ik heb het gevoel dat boilies nog niet gezien wordt als voedsel op dit meer. Daarnaast moet je de concurentie aan met natuurlijk voedsel wat hier ruim voldoende aanwezig is.

Alle klanten zijn enthousiast terug gekomen en hebben weten te vangen. De zwaarste vis tot nu toe gevangen is 20.5 kg maar er zitten op zeker grotere op dit geweldig mooie water waar ik persoonlijk verliefd op ben geworden.

Nieuwe accommodatie in 2022

Ondanks dat dit water in 2021 geopend is en er een hele nieuwe accommodatie gemaakt was op 200 mtr van het water staat er voor 2022 wederom een nieuwe accommodatie op de rol. Deze accommodatie komt op circa 35 meter van het water te staan aan gaat plaats bieden aan 5 personen met een mooi terras met uitzicht over het water, hiermee wordt een enorme stap voorwaarts gemaakt. U kunt zolang de accommodatie nog niet af is en we foto’s kunnen tonen boeken tegen de prijs zoals nu op de website vermeld staat. U moet me maar even op mijn woordt geloven dat het mooi wordt. De foto’s die u rechts ziet, zijn dus niet van deze accommodatie maar van de “oude” accommodatie!

De foto’s die u ziet doen geen recht aan het water en de accommodatie, het is werkelijk een enorm mooi water en een hele gezellige accommodatie.

 

 

Previous
Next

Prijzen

Exlsusief te huur met accommdatie

  • Met accommodatie €1000,- per week
  • 5 personen (maximaal 4 vissers).
  • €100,- borg indien u de gite boekt (cash bij aankomst)
  • Binnen 3 weken verwachten wij een aanbetaling van 25%.
  • 6 weken voor vertrek moet het restant voldaan zijn.
  • €50,- borg zonder gite (cash bij aankomst)

U dient zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

Interesse in

Bois-de-Printemps – Spring Wood

close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief