Aas met korting bij uw boeking

Het zat er al aan te komen, een samenwerking tussen Fransekarpers.nl en JWE Baits.

Naast het feit dat deze twee jonge firma’s geografisch dicht bij elkaar zitten willen beide firma’s groeien. Wat is er dan mooier om de handen ineen te slaan en U, onze klanten ervan te laten profiteren. Het spreekt voor zich dat we zelf het aas tijdens een sessie van twee weken grondig aan de tand hebben gevoeld, de resultaten waren bijzonder goed te noemen, voor ons een vereiste om JWE Baits te gaan samenwerken.

Maar we zullen de firma JWE baits even aan u voorstellen middels onderstaande tekst die we van de website van JWE baits hebben overgenomen.

JWE BaitsJWE Baits is een jonge speler op een grote markt. Het maken van boilies doen wij al sinds onze 13e. Wat begon als een hobby binnen een hobby, werd later een passie. Een streven. Streven naar aas dat net even wat anders was. Boilies die meer vingen, maar belangrijker, betaalbaar waren en vooral bleven vangen.
Boilies zijn er in overvloed en vertrouwen in het aas waar jij mee gaat vissen is het allerbelangrijkste. Wij gaan roepen niet dat wij de beste zijn. Wel leveren wij boilies die net wat anders zijn.
Wij leveren geen keiharde boilies of boilies die 24 uur aan de hair blijven hangen en weinig prikkels afgeven. Onze boilies zijn anders. Een boilie waarvan de buitenkant wat sneller broos wordt. Boilies die zich richten op het snel afgeven van voedselprikkels, maar die tegelijkertijd ook nog een balans hebben in aminozuren, vitaminen, mineralen, eiwitten en vetten. Geen extra toegevoegde feedingtriggers, dat heeft een goede boilie helemaal niet nodig. 
Franse karpersTerugkomend op zachter aas, biedt dit meer voordelen dan wij soms denken en gewend zijn. Hetzelfde geldt voor klein aas dat makkelijker op te nemen is. Een boilie waarvan de buitenkant sneller broos wordt, blijft voortdurend een signaal afgeven. Een bijkomend voordeel is dat als er kleine witvis mee speelt, er door de broze mantel weer voedseldeeltjes in de waterlagen worden verspreid. Heeft het nog een nadeel dat de buitenkant sneller broos wordt? Ja en nee. De kern van onze boilies blijft lang genoeg intact voor een nachtje vissen, maar gaan dus geen 24 uur mee. Hiervoor hebben wij extra harde hookbaits mocht dat nodig zijn. 

Indien u uw visvakantie bij ons boekt kunt u een korting krijgen tot maar liefst 20% op onderstaande pakketten. Klik op de link en een PDF bestand wordt geopend.

Aaspakketten Fransekarpers.nl

Wil je meer info over het aas  JWE baits kijk dan eens op de website van JWE rond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*