Betaalwater met huisje, betaalwater met accommodatie, karpervissen met huisje

Korting op accommodatie Alblas

Hoe leuk is dat? Korting op accommodatie Alblas, dan is een visvakantie boeken ineens nóg aangenamer.

We mogen de laatste vrije weken in oktober met een wel heel aantrekkelijke korting aanbieden. Ik kan nu direct vertellen welke korting U krijgt, maar nog leuker is het als ik wat details met U deel.

Net buiten Albas (op een kwartiertje lopen) en het is een wandeling meer dan waard…. het uitzicht vanaf het gemeentehuis is geweldig en moet je maar eens goed in je opnemen…. neem de route langs de rivier en verbaas je over de uitgeslepen rotsen en dat daarbovenop nog huizen staan.

Maar goed, u verblijft hier bij Frank & Eshter, deze wonen in het huis en in een vleugel wat vroeger een steenfabriek was ligt een gite geschikt voor 6 personen. De gite is gezellig en knus. het buitengebeuren is ongeveer 2 hectare met een overdekte plek met dartbord, tafeltennis en het oudhollandse sjoelen. Daarnaast zijn er verschillende zitjes in de tuin.

Dit visparadijs (snoek/baars/kopvoorn/karper/meerval/barbeel) is voorzien van een boot met fishfinder en fluistermotor. Soms stroomt het hier wel hard, maar dan is (karper)vissen vanuit de boot op een stekje in de luwte mogelijk omdat de boot voorzien is van hengelsteunen.

Had ik al verteld dat er op dit stuk tussen de barrages Albas en Castlefranc karper zit tot 26.5 kg en dat er afgelopen seizoen door een klant van ons een meerval van boven de 2 meter is gevangen.

Is het niet mooi om op deze machtige rivier te vissen in het najaar?

De vrije weken in oktober mogen weg voor 495 Euro per week ipv 795 Euro per week. Wel komen de schoonmaakkosten er nog bij en de borg voor de (vis)boot/fishfinder/fluistermotor/accommodatie.

De vrije weken zijn:
5-10 / 12-10
12-10 / 19-10
26-10 / 2-11

Wij van Fransekarpers maken het nog wat mooier, wij geven u een beetje aas mee. Wij bieden u bij deze aanbieding 5 kg boilies en een zak van 7500 ml tijgernoten aan.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *